SMART-WORK

DESIGN WORKFLOW AUTOMATION
Behoefte aan efficiency? Creëer, publiceer en optimaliseer al je on- en offline marketing uitingen vanuit één plek. Richt je op wat er echt toe doet door interne processen te beheren en te verbeteren ons Ecosysteem voor retail. Verkort time-to-market en speel feilloos in op de actualiteit door middel van on-demand content voor alle touchpoints. Hoe ga jij je extra tijd besteden?

FOOTFALL INTELLIGENCE
Hoe creëer je de beste winkelervaring voor je (potentiële) klant? Juist, op basis van klantdata! In-store klantdata (ook wel footfall intelligence) laat jou zien waar en hoe je de consument het beste kunt bereiken. Combineer die data met de customer journey en je hebt interessante insights die de veranderende behoeften van je klant in kaart brengen. Nog een stapje verder? Wij kunnen helpen je ook graag bij de creatieve doorvertaling naar je on- en offline marketinguitingen zoals POS materialen, nieuwsbrieven en packaging.

AR & VR
Hoewel AR en VR al een tijdje bestaan, worden de voordelen binnen retail nog niet optimaal benut. En dat is zonde! Want deze technologieën maken shoppen avontuurlijk en maken het mogelijk om producten vanuit huis te ervaren. Benieuwd wat AR en/of VR voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag.

RETAIL INSPIRATIE
Toe aan een (mid)dag vol retail inspiratie? Bezoek samen met ons de Future Store in Arnhem en kijk wat technologie voor jullie formule kan betekenen. Van RFID, interactieve etalages, self-checkout technologie tot paskamer-conversie, voor ieder wat wils. Liever inspiratie op doen bij collega retailers met vooruitstrevende ideeën? Wij nemen je mee naar de leukste hotspots die ons land te bieden heeft.

MARKETING AUTOMATION
Hoe kun je gericht bezoekers aantrekken en die bezoekers vervolgens sneller tot een aankoop over laten gaan? Met behulp van slimme Marketing Automation tools! Deze tools brengen bezoekersprofielen in kaart en kunnen aan de hand daarvan gedrag voorspellen en beter inspelen op de behoeften van een bezoeker, wat vervolgens moet leiden tot een nieuwe lead of aankoop. Benieuwd hoe we jouw rendement kunnen verhogen? Wij kijken graag met je mee.

Lift me up