ART-WORK

(ONLINE) FOLDERS
Hoe vaak leest iemand de folder? Welk gedeelte van de folder wordt het beste gelezen? En op welke devices wordt de folder het meest bekeken? Wij geven je inzichten en laten je zien hoe je alles uit de (digitale) folder kunt halen.

VIDEO CONTENT
Breng je merk in beweging en verrijk je (digitale) communicatiekanalen met video content. Onze experts op het gebied van film, animatie en AR/VR bedenken en produceren de meest waanzinnige concepten voor Online, TV en Instore. Durf jij het aan?

POS MATERIAAL
Hoe probeer jij het winkelend publiek in je winkel te verleiden tot het doen van een aankoop? Met behulp van het juiste POS materiaal kun je het beslissingsproces van een consument beïnvloeden. Wij gaan graag met jou om de tafel om te sparren hoe we je producten zo effectief mogelijk kunnen presenteren aan de hand van goed doordachte POS materialen, zoals posters, banners, prijs- en actiekaarten en gevelborden.

FOTOGRAFIE
Bij Giesbers Retail beschikken we over onze eigen foto- en film studio’s waar onze teams van producers, fotografen, stylisten en decorbouwers elke dag werken aan uiteenlopende producties van product- en foodfotografie tot lifestyle en fashion shoots. Wat mogen we voor jou vastleggen?

WEB DEVELOPMENT
Binnen je huidige CMS behoefte aan extra webpages of een nieuwe opzetten? Geen probleem. Onze UX designers en webbouwers denken graag mee hoe je deze zo optimaal mogelijk kunt inrichten op basis van de betreffende campagne. Altijd met het oog op leadsgeneratie en conversieoptimalisatie voor de opgestelde doelen (inschrijven nieuwsbrief, informatieaanvraag, demo download, contact opnemen, etc.).

ONLINE BANNERING
Online bannering is een krachtig middel om awareness te genereren, door de steeds terugkerende zichtbaarheid. Daarbij komt ook nog eens dat je een onwijs groot bereik hebt. Door diverse targeting mogelijkheden helpen wij jou bij het bereiken van een specifieke doelgroep. Ook wanneer er (nog) geen directe koopintentie is kun je op deze manier top-of-mind worden in het hoofd van je potentiële klant.

NIEUWSBRIEVEN
Een nieuwsbrief versturen ouderwets? Zeker niet! E-mailmarketing is back, maar dan net een tikkeltje persoonlijker. Een nieuwsbrief zorgt er voor dat je niet vergeten wordt en is daarnaast een goed middel om nauw contact met je klanten te houden. Wij helpen je bij het selecteren van de juiste, relevante content en voegen, waar mogelijk, een stukje personalisatie toe om de content nog beter af te stemmen op de lezer.

MAGAZINES & E-ZINES
Al eens gedacht aan een digitale versie van je magazine? Regelmatig adviseren we om eens te denken aan het inzetten van een E-zine. Een goed middel om je content van meer beleving te voorzien. Een browser-based, volledig responsive beeldverhaal, waarin tekst, fotografie en video samenkomen in een eenmalige of periodieke uitgave gericht op een specifieke doelgroep. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor de vertrouwde papieren versie.

CGI
Hoe creëer je iets uit niets? CGI biedt de mogelijkheid om een 3D-wereld te bouwen en daarin eindeloos te kunnen variëren. Verkort de time-to-market van je visuele content door vroegtijdig te starten met CGI producties. Een verpakking nog niet van de lopende band, maar wel al nodig voor fotografie? Wij regelen het voor je.

PACKAGE DESIGN
Verpakkingen vervullen een onmisbare functie bij het branden van producten. De verpakking van een product communiceert namelijk niet alleen de unieke eigenschappen van het verpakte product, maar ook de visie en de relevantie van het merk. Een goede verpakking valt of staat dus met een goed design voorzien van de juiste storytelling. Daarnaast denken we ook graag mee over de naamgeving van producten en ontwikkelen van logo’s en labels.

Lift me up