PLUS

| EXTRA inspiratiefolder

Met het wegvallen van het Genieten magazine van PLUS supermarkt ontstond er ruimte in de jaarplanning van 2020. PLUS wilde deze graag invullen met inspirerende content voor de consument.

Vraag
Ontwerp een inspiratiefolder van 24 pagina’s die 5 keer in het jaar wordt ingezet met actuele thema’s zoals BBQ, Holland en Zomer. De folder moet een inspirerend karakter hebben, maar heeft ook een commercieel doel door middel van het opnemen van een bij het thema passend assortiment.

Antwoord
Om de folder een vast gezicht te geven, hebben we geadviseerd deze folder een naam te geven. Een naam die los staat van het betreffende thema en goed aangeeft wat de consument in het binnenwerk kan verwachten. En zo is de naam PLUS Extra voor deze lijn inspiratiefolders ontstaan. Extra’s naast het basisaanbod en extra inspiratie voor dat moment van het jaar.
Naast de naam van deze folder hebben we een basis neergezet die natuurlijk in elke PLUS Extra terugkomt voor de herkenbaarheid. Vaste tabjes, tips, kaders etc. Uiteraard krijgt elke uitgave naast de vaste elementen wel zijn eigen sausje om de lezers helemaal mee te nemen in het thema. Oftewel, een folder die steeds weer inspireert en ruimte geeft om het actuele assortiment even extra in het zonnetje te zetten.

Resultaat
De eerste 3 uitgaves zijn inmiddels met succes afgerond.
Uitgave 1: BBQ. Een dankbaar thema dat opzichzelfstaand al heel veel sfeer creëert.
Uitgave 2: Holland. Een thema dat met oog op het EK in eerste instantie breder was ingestoken met de toevoeging ‘Oranje’. Zoals iedereen, hebben we moeten schakelen vanwege de coronacrisis, maar samen met PLUS hebben we hier een passende uitgave van gemaakt!
Uitgave 3: Zomer. Een lekker frisse uitstraling met als rode draad ‘een culinaire wereldreis vanuit huis’. Een rijk thema waarbij veel wereldse gerechten aan bod kwamen waarmee we het vakantiegevoel bij de mensen thuisbrachten.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Neem contact met ons op

Laten we samen gaan sparren en van shoppen een beleving maken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen