GAMMA

| Digitale folder

Vraag:
 Maak de offline folder gereed voor de toekomst.

Oplossing:
We hebben voor de GAMMA de digitale folder in stelling gebracht. Een slimme interactieve en vooral geautoriseerde doorvertaling van offline naar online. Door goed te kijken naar de consument bieden we content op maat aan. Mobile first, CTA buttons die duidelijk en makkelijk te benaderen zijn. Eenvoudig van opzet, gevuld met persoonlijke producten. De Gamma digitale folder geeft als mogelijkheid om producten op het laatste moment aan te passen. We kijken naar diverse factoren zoals het weer of locatie. Op basis van die kennis bieden algoritmes de mogelijkheden om nog relevanter producten aan te bieden.

Resultaat:
Met de gepersonaliseerde digitale folder zagen we direct hogere conversies. 16% conversie en 30% meer traffic. We bouwen 24/7 profielen op. Daarbij stellen we de volgende vragen:

• Hoe vaak leest iemand?
• Wat leest iemand?
• Welke categorieën zijn interessant?
• Waar in NL wordt er gelezen?
• Stedelijk of landelijk wonen?
• Welke devices worden gebruikt?

Optimalisatie:
De consument verandert. Steeds vaker kiest hij zelf zijn kanaal, verwacht hij content op maat en op de plek en het moment dat het hèm uitkomt. Niet zo gek dus, dat de interesse in online folders de afgelopen 5 jaar is verdubbeld. En vanzelfsprekend vraagt zo’n online folder om een andere benadering dan zijn geprinte broertje.

Personalisatie aan de hand van een continu opbouwend profiel, last minute product aanpassingen en CTA buttons zijn nog maar een greep uit het aantal aspecten om rekening mee te houden in een wereld die mobile first georiënteerd is.

Het stopt niet bij het opbouwen van profielen en publicatie. Optimalisatie is een belangrijke pijler in het geheel. Want door grondig te A/B testen kijken we welke keuzes het meest effectief zijn. De online folder-optimalisatie voor GAMMA bewijst het positieve effect met indrukwekkende resultaten.

Neem contact met ons op

Laten we samen gaan sparren en van shoppen een beleving maken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen