Loket Lokaal

Het platform voor lokale communicatie

| Creëer zelf je eigen promo-items voor lokale communicatie doeleinde.

Ontwerpen personaliseren en vormgeven

Breng je bedrijf naar een hoger niveau, met behulp van een platform dat is afgestemd op je behoeften. We bieden next-gen software met uitstekende toepassingsmogelijkheden, een modern design en krachtige functionaliteit. Dit bevat een compleet pakket. Loket Lokaal is een tool waarmee je online marketingmateriaal en promo-items kunt maken, personaliseren, opslaan, bestellen, distribueren, etc.

Rechtstreeks naar de drukker

Loket Lokaal is bedoeld voor interne communicatie. Hierbij kun je denken aan je eigen online omgeving, waarin je al je flyers, posters, advertenties, brochures, etc. niet alleen kunt vormgeven en direct bestellen, maar ook in een archief bewaren. Bestellingen kunnen rechtstreeks naar een drukkerij van je keuze gestuurd worden.

Stroomlijnen

Het stroomlijnen van de productie bespaart veel tijd die je dus aan andere, belangrijke aspecten van jouw projecten kunt besteden. Hiermee kun je je ook meer richten op het totale marketingbeleid.

Met Loket Lokaal hoef je minder gebruik te maken van marketing- of ontwerpteams van derden. Hierdoor zullen ook nog eens de totale kosten van je marketinguitingen minder worden.

Functionaliteiten