Work for GAMMA

GAMMA GROTE KLUSZOMER

Challenge

Het bedenken en uitrollen van een 360 graden campagne, die elke doelgroep aanspreekt én die precies past binnen de brandguide? Deze vraag van GAMMA grijpen we met beide handen aan. We gaan iedereen helpen die deze zomer een klus op de planning heeft staan. Of je nu een goede of minder goede klusser bent. Of je nu wel of niet het juiste gereedschap in huis hebt. Samen met GAMMA gaat het lukken deze zomer!

Solution

Allereerst zoomen we in op de bezoekers van deze bouwmarkt. We houden rekening met de diversiteit van de doelgroep, bedenken verschillende klustips, kortingen en spaar- en winacties. Klussen kan best een opgave zijn, en juist door je klant gebruik te laten maken van handige instructies, aanbiedingen en spaaracties, vergroot je de kans op tevredenheid en voldoening na afronding van de klus.

Met een activerend, vrolijk en kleurrijk campagneconcept en -logo maken we duidelijk dat dit de kluszomer bij uitstek is. GAMMA helpt je van begin tot eind en zorgt dat klussen betaalbaar blijft. De unieke aanbiedingen, VIP-korting en klantenkaartvoordelen laten we op een herkenbare, opvallende manier terugkomen, instore, online en met een TVC tag-on (thanks to @hippocreativestudios).

Goed gereedschap is het halve werk. Een mooie kans voor een actie met leveranciers. Daarom bedenken we de spaar- en winactie een passende look & feel, volledig in lijn met deze zomercampagne. Ook die zie je terug in de online nieuwsbrief, op social en op alle owned en paid kanalen van GAMMA.

Deliverables

We denken van A tot Z mee met onze klant. Met effect: niet alleen stijgende temperaturen, ook stijgend marktaandeel voor GAMMA deze zomer. Klussen in je vakantie is nog nooit zo voordelig geweest!

Onze kluslijst:

  • Campagnethema & -logo
  • Logo winactie & zomerdeals
  • Instore middelen (POS-materiaal voor spaar- en winactie)
  • Doorvertaling online nieuwsbrief & owned/paid kanalen
  • Socials en online advertenties
  • TVC tag-on
  • Mobiele versies
  • Vormgeving spaaractie + spaarkaart Bosch
  • Vormgeving winactie Staatsloterij / Lotto

#gamma #grotekluszomer #gammagrotekluszomer #retail #Giesbersretail #elevateretail #hippocreativestudios #DIY #campagne #zomercampagne #omnichannel

Lift me up