Zomercampagne

Haal meer uit je zomer!

Challenge

Welkoop Weet Wat Te Doen. Ook ‘s zomers, waarin je graag tijd vrijmaakt voor een relaxte zwemmiddag of ontspannen barbecue in je tuin. Welkoop heeft alles in huis om je optimaal te laten genieten van fris zwemwater en meer dan geslaagde barbecueavonden. Hoe zet Welkoop deze zomerse knowhow optimaal in met bestaande middelen? En hoe laat Welkoop haar klanten ultiem van de zomerperiode genieten?

Solution

Je zomer wordt er relaxter op als je precies weet hoe je je zwembad onderhoudt en je barbecue gebruikt. Ons advies: visualiseer! Laat met passende beelden zien hoe je je zwemwater helder en fris houdt en welke brandstof je voor je barbecue moet hebben. In samenwerking met Hippo Creative Studios schieten we zonnige beelden die voor iedereen herkenbaar en toepasbaar zijn. Om te garanderen dat Welkoop haar hele doelgroep bereikt, bezorgen we folders bij klanten in zowel brievenbus als mailbox én laten we met verschillende on- en offline middelen stap voor stap zien hoe je je producten gebruikt en onderhoudt.

Deliverables

Welkoop bezorgt jou een ontspannen zomer, met de juiste producten én uitgebreide tips en instructies. Een overzicht van de belangrijkste zomeritems vind je in de printfolder, zo geïllustreerd dat je je direct in je eigen tuin waant. Ook wordt in (video)beeld duidelijk uitgelegd hoe je je zwembad en barbecue onderhoudt. Online en op social vind je diezelfde producten en meer, terug. Het POS materiaal in de winkels wijst je de weg naar de juiste producten, zodat je met een heel relaxed gevoel de zomer in gaat!
#instore #displayadvertising #fotografie #video #printfolder #onlinefolder #socialmedia #outdoor

Lift me up