PLUS

| Voorjaarsmagazine

Vraag
Bedenk het concept en ontwikkel het magazine voor het voorjaar inclusief een link naar Pasen.

Antwoord
Om het magazine ook echt het gevoel te geven van een magazine, zijn we naast de insteek voorjaar/Pasen, op zoek gegaan naar een overkoepelend thema dat de rode draad door het magazine heen kon zijn, zonder te overheersen.

We zijn gekomen tot het thema ‘ontmoeten’. De lezer maakt kennis met verschillende category managers van PLUS, de bakker en foodbloggers Leonie en Francesca. Gerelateerd aan de voorjaar TV commercial, worden ook stellen voorgesteld die elkaar op de winkelvloer hebben ontmoet.

Op basis van de verkregen assortiment lijst hebben wij daarna de indeling (/plank) van het magazine bepaald en invulling gegeven aan het redactionele deel.

Gerelateerd aan het voorjaar en Pasen (met het bijbehorende assortiment), maar ook aan de overige inhoud van het magazine zoals de uitjes die erin opgenomen zijn, hebben we recepturen ontwikkeld en gefotografeerd.

Ter visualisatie van sfeer en redactie hebben we meerdere fotoshoots op locatie georganiseerd, waarvan de foto’s perfect het verhaal vertellen naast de copy.

Resultaat
De opzet en uitvoering van het magazine was een uitdagende klus en samen met PLUS zijn we trots op het eindresultaat!
Verspreiding: huis-aan-huis verspreid en in de winkel.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Fotografie

Behind the scenes

Neem contact met ons op

Laten we samen gaan sparren en van shoppen een beleving maken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen