PLUS

Kerstmagazine 2022

Challenge

Kerst is, samen met Pasen, een van de belangrijkste periodes van het jaar voor PLUS. Aan ons om al het lekkers voor de feestdagen te presenteren in een inspirerend magazine, boordevol recepten, tips en foodhacks. Op de vraag: ‘Wat moet ik maken met kerst?’ heeft PLUS het antwoord: dit is dé supermarkt voor receptinspiratie en al je (kerst)boodschappen. Betaalbaarheid en foodtrends staan bovenaan het menu.

Solution

We ontwikkelen recepten, ingedeeld in verschillende eetmomenten. We serveren gerechten van de ochtend tot de avond, door het magazine heen. Je maakt kennis met nieuwe smaken en eetmomenten (de late lunch), klassiekers met frisse touch (zalmfilet met kokoskorst) en het nieuwe, betaalbare feestassortiment (Feestelijk PLUS): prachtige producten die we in hun kracht zetten. We vertalen de 360 graden kerstcampagne van Energize door naar alle elementen in het magazine. Samen met Hippo Creative Studios schieten we meer dan 50 prachtige sfeerbeelden. Waarmee we jou als klant overtuigen dat je voor de lekkerste kerst én bijpassende wijn, bier en bubbels bij PLUS moet zijn.

Deliverables

Van concept tot alle receptuur, copy, vormgeving en fotografie: 84 pagina’s vol nieuwe ideeën en smaken voor de feestdagen. Daarmee raken we bestaande én nieuwe klanten, die geïnspireerd worden. Die niet uitgekookt raken. Die willen dat kerst niet drie, maar liefst zes dagen duurt. En die voor hun decemberboodschappen en de mooiste kerst bij PLUS binnenlopen.

#kerst #kerstmagazine #kerstcampagne #retail #hippocreativestudios #energize #giesbersretail #PLUS #plusretail #nieuwesmaken #foodinspiratie #inspireren

PLUS Kerstmagazine 2022

Lift me up