PLUS

Goed eten

Challenge

Wat zet jij op tafel?
Onze uitdaging: ontwikkel inspirerende foodmagazines, die de supermarktbezoeker meenemen in de sfeer en smaken van het seizoen en die laten zien hoe dit leeft bij PLUS. Bij het lezen ervan loopt het water je in de mond en wil je het liefst direct naar de PLUS winkel.

Solution

Pagina’s vol om te proeven
Wat je op papier ziet, wil je proeven! Daar willen we naartoe. Hoe? Met lékkere content op een bedje van seizoensproducten, -recepten en aanbiedingen. Die jou als klant van PLUS direct de keuken in krijgen. Dus we gaan aan de slag met kleurrijke seizoensproducten, originele recepten, slimme foodhacks, relevante productcombi’s en lekkermakende copy. Het magazine leggen we in alle PLUSwinkels en valt bij klanten op de mat. En met socialmediaposts, receptvideo’s en POSmateriaal proeft ook de ‘digiklant’ mee.

Deliverables

Eet het seizoen!
Inspirerende foodmagazines waarmee je de vier seizoenen in de spotlights zet. Met als resultaat: heel Nederland aan de barbecue. Stijgend onlinebezoek van nieuwe herfstrecepten op plus.nl. En klanten die bewust(er) kiezen voor biologisch, Fairtrade en groente en fruit van dichtbij. Dat smaakt naar meer!

PLUS gezond magazine

PLUS BBQ magazine

PLUS zomer magazine

PLUS herfst magazine

Lift me up