MVO Magazine 2023

Van concept tot distributie

Challenge

Goed eten én goed zorgen voor je omgeving. 100% succes met PLUS! Want bij de Meest Verantwoorde Supermarkt vind je alles om bewust en verantwoord te eten en te leven. Maar hoe inspireer je klanten en krijg je ze mee? Hoe laat je de consument keuzes maken die goed zijn voor hemzelf, de buurt en voor elkaar?

Solution

Een mobile first magazine naast de reguliere printversie is dé oplossing. Daarmee voorzie je niet alleen de winkelbezoekers maar ook de onlineklant 24/7 van smaakvolle en verantwoorde content. Culinaire inspiratie voor elke dag, voor iedereen en voor elke portemonnee. Een magazine dat knalt van de (seizoens)producten uit eigen land, klimaatvriendelijke verpakkingen, vega-gezinsrecepten en dat volop keuze biedt uit keurmerken als Fairtrade, Biologisch en Beter Leven.

Als digital publicatiespecialist bepalen we samen met PLUS het concept. We zorgen voor de creatie, copy, (food)styling, vormgeving én fotografie (thanks to @Hippo creative studios).

Deliverables

Een primeur! Naast print nu ook een mobile first magazine. Plus een volledig media- en distributieplan, zodat we maximaal digital kansen pakken, een groter bereik realiseren én alles meetbaar maken. Op (folder)platforms en display kanalen (folders.nl, OK-app, etc.) creëren we volop exposure met banners, aanbiedingen, swipecubes en carrousels.

Lekkere content, lekker bij de hand. Thuis op de bank met het printmagazine of interactief inspiratie opdoen op je mobiel. Daarmee klik je namelijk direct door naar recepten, producten én video’s over hoe je bewust(er) eet:
https://tinyurl.com/5n7u87c

Van concept tot distributie: verantwoord eten voor iedereen!

#giesbers #giesbersretail #enabl #hippocreativestudios #printmagazine #mobilefirst #onlinemagazine #digitalfolder #digitalmagazine #mvo #mvomagazine #goedeten #PLUS #plusretail #foodinspiratie

MVO Magazine 2023

Lift me up