Karwei

| Mooimakers in je huis met AR

Karwei is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland. Ze hebben alle kennis in huis voor doe-het-zelf klussen, maar zijn ook experts als het gaat om het inrichten van je woning. In de nieuwste campagne ‘Mooi voor elkaar’ worden er een aantal hero producten ‘Mooimakers’ extra in het daglicht gezet. We kwamen mede daardoor op het idee om deze producten in 3D te modellen en als Augmented Reality (AR) toepassing te gaan inzetten.

Vraag:
Dit idee hebben we proactief bij Karwei gepresenteerd. Karwei was direct erg enthousiast, en heeft ons gevraagd om een selectie meubelen en interieurartikelen om te zetten naar 3D en dit te implementeren binnen de landingspagina van de Mooimakers. En tegelijkertijd de communicatie en uitleg rondom dit concept te bedenken.

Oplossing:
Om dit zo laagdrempelig mogelijk te maken voor consumenten hebben we dit in nauwe samenwerking met Karwei ontwikkeld door middel van WebAR. Hierdoor hoeft er geen aparte App te worden gedownload, maar kun je de meubelen rechtstreeks op je mobiele device in je (woon)kamer plaatsen.

Het is zelfs zo eenvoudig dat je als consument op het product klikt, het product op de juiste plek ‘schuift’ en vervolgens in je (woon)kamer plaatst.

Scan de QR code en ervaar het zelf!

Neem contact met ons op

Laten we samen gaan sparren en van shoppen een beleving maken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen