Makro

| Masterclasses

Aan het samenstellen van je menukaart, het inkopen van ingrediënten en het bereiden van gerechten gaat, naast buikgevoel, heel wat denkwerk vooraf. Makro inspireert, adviseert en ondersteunt haar horeca relaties hier graag in. Zo staan er met grote regelmaat exclusieve Horeca Masterclasses op de agenda. Hier worden selecte- en gelijkgestemde groepen horecaondernemers voor uitgenodigd. De verworven kennis uit de Masterclasses kan direct in praktijk gebracht worden en met de gasten gedeeld worden. Met een goed verhaal achter een mooie oester of koffieboon hangen de gasten gegarandeerd aan de lippen van de experts.

Vraag:
Ontwikkel de tone of voice/vision voor de uitnodigingen, schrijf de content, verzorg de fotografie tijdens de Masterclasses en schrijf inspirerende blogs voor op makro.nl en social media.

 

Antwoord:
Om iedere Masterclass maar ook zeker de hele serie succesvol te laten zijn, hebben we om de juiste snaar te raken insights achterhaald door ons te verdiepen in de doelgroep en de steeds wisselende trends. De ene keer betrof het een innovatie, de andere keer een verdiepingsslag in product of bereiding. Met de verzamelde inhoud hebben we keer op keer content gecreëerd met een hoge triggerfactor.

 

Resultaat:
De serie Masterclasses heeft na een succesvolle start het afgelopen jaar ook dit jaar weer een vervolg met diverse inspirerende onderwerpen op de agenda staan. De afwisseling van inhoud en de terugblik op makro.nl draagt bij aan het feit dat de exclusieve Masterclasses in no time volgeboekt zijn. Doordat er zo veel animo is voor de Masterclasses worden deze soms zelfs twee keer op een dag georganiseerd!

Onderstaand een selectie van de uitnodigingen die wij voor deze Masterclasses ontwikkelden.

Neem contact met ons op

Laten we samen gaan sparren en van shoppen een beleving maken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen