Makro

| BBQ op de agenda

In de zomer moet je bij Makro zijn voor alles wat met barbecueën te maken heeft. Van barbecues in allerlei soorten en maten, tot alles wat je erop kunt leggen. En erbij kunt drinken. Volop inspiratie en recepten en er is van alles te beleven. De beste koks en tv-programma’s met BBQ-bazen verzorgen de meest inspirerende workshops. Heel Nederland wordt geactiveerd om de topkok in zichzelf naar boven te halen.

Vraag:
Ontwikkel een allesomvattende en inspirerende look&feel die 360 graden door te vertalen is naar Makro special folders, instore, out-of-home en online communicatie.

Oplossing:
We hebben een eigentijds design ontwikkeld met een mooie mood en een bijpassende tone of voice. In die sfeer hebben we tientallen foodbeelden gecreëerd in onze eigen studio. We portretteerden diverse barbecues met een scherp oog voor de verschillen en slimme details. In onze patio rook het wekenlang naar het smakelijkste vlees, vis en vega food.

En zo ziet dat eruit:
Op basis van onze fotografie en design hebben we online, instore en outdoor uitingen gecreëerd en een maar liefst 64-pagina’s tellende special ontwikkeld. Zie hieronder het resultaat!

Neem contact met ons op

Laten we samen gaan sparren en van shoppen een beleving maken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen