Karwei

| Het Karwei huis

Karwei is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland. Ze hebben alle kennis in huis voor doe-het-zelf klussen, maar zijn ook experts als het gaat om het inrichten van je woning. Woontrends worden op de voet gevolgd en bereikbaar gemaakt voor iedereen. Samen met Karwei hebben we in 2018 aan een mooi project gewerkt: het Karwei huis. Een pop-up store in de 9 straatjes van Amsterdam, waar Karwei de interieurtrends en haar style statements op een verrassende manier tot leven laat komen.

Vraag:
Karwei heeft ons gevraagd een online campagne te ontwikkelen rondom de pop-up store tijdens de wooncampagne najaar 2018. Een pop-up store met dubbele functie: brand experience, en content creatie studio voor digitale live content ineen.

Oplossing:
We hebben onder andere een online 3D huis vormgegeven en content gecreëerd voor de online campagne. Waaronder de landingspagina en de technische ontwikkeling van het 3D-Karwei huis (in CGI). Door het huis te gebruiken als studio om live content te creëren konden consumenten de trends en statements écht voelen en ervaren. Daarnaast was het mogelijk om gratis interieuradvies te krijgen en workshops te volgen.

En zo ziet dat eruit:

Neem contact met ons op

Laten we samen gaan sparren en van shoppen een beleving maken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen