Gratis Tuinontwerpdagen met CGI beelden voor GAMMA

Werk voor GAMMA

GAMMA staat klaar om iedereen te helpen die deze zomer een tuinproject op de planning heeft staan. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint. Of je nu wel of niet over het juiste tuingereedschap beschikt. GAMMA helpt jou met het ontwerpen van jouw tuin.

Challenge

Ontwikkelen een 360-graden campagne die de doelgroep aanspreekt en perfect past binnen de merkrichtlijnen. Maak hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Challenge excepted!

Solution

Voor de tuinontwerpdagen hebben wij samen met @Hippo zeven CGI tuinen aangelegd, een digitaal meesterwerk dat de producten van GAMMA als nooit tevoren laat zien. Geen simpele schetsen meer; we hebben de ervaring verhoogd met levensechte beelden die zo gedetailleerd zijn dat de beelden niet te onderscheiden zijn van echte fotografie. De next step was het verwerken van de beelden op de verschillende middelen, hierbij is alles conform huisstijl opgemaakt.

Deliverables

Om een campagne goed te laden zijn er verschillende deliverables nodig om zowel offline als online op te vallen. Voor GAMMA tuinontwerpdagen hebben wij de volgende middelen gemaakt: Roll-upbanner, A0 Poster, Totem, Assortimentsoverzicht, Tuinontwerpboek voor stylistes, CGI tuinbeelden, Homepage takover, Campagne pagina en social media assets.

Lift me up